Groenenorm.nl

Groen Proeven arrangementen

Het Ontwikkelcentrum en de AOC Raad hebben de zgn. arrangementen Groen Proeven ontwikkeld. De arrangementen helpen bovenbouwleerlingen van het vmbo-groen bij de voorbereiding op hun schoolexamen.

Een arrangement is een verzameling van digitaal lesmateriaal, met onder meer theorie, links naar instructiefilms en praktijkkaarten met opdrachten. Met de arrangementen verwerven vmbo-leerlingen kennis en oefenen ze vaardigheden en attitudes. De opdrachten kunnen zowel op school als tijdens stage gemaakt worden.

Hier vindt u een overzicht van alle bestaande arrangementen in de contextvelden Groenbreed, Ontwerp en Creatie, Voeding en Gezondheid, Plant en Productie, Dier en Zorg. Elk arrangement is uitgesplitst naar de vmbo-leerwegen gl, kb en bb. Klik hier voor de startpagina Groen Proeven arrangementen. Wie meer wil weten over alle arrangementen van Groen Proeven kan terecht bij het Ontwikkelcentrum.

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW