Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Doe mee aan het docentonderzoek WUR; het levert u en ons veel op!

Wij vragen uw aandacht voor een onderzoek vanuit de WUR – uitgevoerd door Judith Gulikers - naar de mate waarin uw vmbo docenten hun onderwijs op dit moment competentiegericht inrichten. Het onderzoek zal leidinggevenden en docenten meer zicht geven op de stand van zaken op dit gebied. Het maakt duidelijk waar u staat en waar u samen nog aan wilt en kunt werken. Maar ook waar uw behoeftes liggen. Hier kan Groen Proeven goed op inspelen. Hier vindt meer informatie over de opzet en inhoud van het onderzoek. Via de volgende link kunt u de vragenlijst bekijken én natuurlijk zelf invullen! 

https://www.surveymonkey.com/s/VMBOdocenten_nulmeting_najaar2011

Wij hopen van harte dat u aan dit onderzoek meewerkt. Alle docenten kunnen meedoen; bovenbouw, onderbouw, AVO én praktijkdocenten.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de uitkomsten!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW