Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Eerste vier Groen Proeven arrangementen klaar voor gebruik

Samen met het project Groen Proeven en de AOC Raad maakt het Ontwikkelcentrum arrangementen voor de competentiegerichte schoolexamens van het vmbo. Voor zowel de leerwegen BB, KB als GL. Een arrangement is een verzameling van digitaal lesmateriaal (theorie, links naar leermiddelen zoals instructiefilms, opdrachten) in een logische volgorde.Inmiddels zijn er vier arrangementen gereed en zijn er diverse arrangementen in ontwikkeling. Deze zijn september 2012 gereed. Klik hier voor meer informatie over de arrangementen, bezoek de site van het Ontwikkelcentrum www.ontwikkelcentrum.nl/groenproeven of neem contact op met de projectleider Peter van Loon (0318) 642 992

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW