Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Examenstandaarden Groen Proeven geactualiseerd!

De projectgroep Groen Proeven heeft de afgelopen periode i.s.m. het Cito hard gewerkt aan het actualiseren van de examenstandaarden voor de verschillende contextvelden. Voor alle vijf contextvelden is een nieuwe standaard ontwikkeld;

  1. Plant&Productie
  2. Dier&Zorg
  3. Ontwerp&Creatie
  4. Voeding&Gezondheid
  5. Leefomgeving&Recreatie

De standaarden vormen de basis voor het ontwikkelen van de Groen Proeven PvB's én een mooi verantwoordingsdocument voor uw PTA. Inzichtelijk wordt gemaakt wat de relatie is tussen de in de PvB's gehanteerde kerntaken en werkprocessen en de exameneenheden van de examenprogramma's landbouw én lanbouwbreed. De eenheden van landbouwbreed vindt u terug onder de vijf contextvelden. Voor landbouwbreed is geen aparte standaard. U vindt de documenten hieronder op onze homepage. Dit schooljaar verschijnen de standaarden tevens in brochurevorm.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW