Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Gezocht: ontwikkelaars en testers arrangementen Groen Proeven PvB’s

Zij zijn gekoppeld aan 3 Groen Proeven PvB’s die al veel worden gebruikt binnen het vmbo. U kunt al een beeld krijgen van de inhoud ervan via onderstaande link naar een voorbeeldarrangement bij de PvB ‘De Manege’:

http://maken.wikiwijs.nl/30923/De_manege___BB___kopie

De arrangementen bieden leerlingen leermiddelen die hen optimaal kunnen voorbereiden op het afleggen van een Groen Proeven PvB. Volgend jaar wil het Ontwikkelcentrum op bredere schaal arrangementen gaan ontwikkelen bij de Groen Proeven PvB’s. Voor deze ontwikkelwerkzaamheden zoekt het Ontwikkelcentrum docenten uit alle contextvelden. Zij  zijn op zoek naar ervaren en enthousiaste docenten die vertrouwd zijn met de exameneisen voor hun contextveld, de leermiddelen en methoden voor vmbo van het Ontwikkelcentrum goed kennen, ervaring hebben met het ontwikkelen van arrangementen binnen Wikiwijs, vlot kunnen schrijven, graag samenwerken in teams en resultaatgericht zijn.

Deelname aan de ontwikkelgroep zal een inspanning vergen van 160 uur in de periode september 2011 – juni 2012. De school ontvangt hiervoor een vergoeding conform de normen van de AOC Raad. De projectgroep zal op donderdag bij elkaar komen vanaf 29 september 2011.

Daarnaast zoekt het Ontwikkelcentrum scholen/docenten die de voorbeeldarrangementen willen testen.

Docenten / scholen die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden bij:

Ontwikkelcentrum
Peter van Loon
T (0318) 642 992
M (06) 266 783 25
E p.vanloon@ontwikkelcentrum.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW