Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Groen Proeven DOE dag was weer een groot succes!

De Groen Proeven DOE dag staat voor: Docenten Ontmoeten Elkaar. En dat is zeker gelukt!! Ruim 100 deelnemers zijn op 31 maart j.l. samen met leerlingen de hele dag actief aan de slag geweest rond Groen Proeven. Wij kijken terug op een geslaagde dag. De dag stond in het teken van netwerken en ‘doen’. Deelnemers hebben kennis kunnen maken met collega’s en hun ervaringen met Groen Proeven. In de workshops kon men ervaren hoe een reflectiegesprek met een leerling in de praktijk werkt, is men weer een stapje verder gekomen met competentiegericht beoordelen, heeft men meer zicht gekregen op de verhouding CSPE – Groen Proeven SE of heeft zelf ervaren hoe het is een PvB uit te voeren. Kortom, de DOE dag heeft docenten  geïnspireerd weer verder te gaan met de invoering van Groen Proeven en competentiegericht vmbo groen!

Op onze website vindt u de presentaties zoals gegeven tijdens de diverse workshops op 31 maart j.l. (onder ‘ter inspiratie’ http://www.groenproeven.nl/site/ter-inspiratie/groen-proeven-doe-dag-31-maart-2011.html). Hieronder al een paar foto’s. In het vakblad Groen Onderwijs verschijnt binnenkort een impressie van de DOE dag.

Wij willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun komst en bijdrage! Wij kijken alweer uit naar volgend jaar; de Groen Proeven DOE dag, daar wil je toch bij zijn?!


 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW