Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Groen Proeven geeft een impuls aan competentiegericht vmbo groen!

Monitorrapport pilots Groen Proeven 2009 - 2010 

Het monitorrapport is een verslag van een jaar van intensieve begeleiding en monitoring van de pilots met de PvB’s ontwikkeld binnen het project Groen Proeven (GP). Het doel van dit traject was enerzijds om een goed inzicht te krijgen in de (ervaren) kwaliteit van de Groen Proeven, maar anderzijds ook om docenten en leidinggevenden te ondersteunen in het opzetten, organiseren en reflecteren op hun eigen Groen Proeven Pilot. De monitoring is, in nauwe samenwerking met de projectleiding van Groen Proeven, uitgevoerd door Judith Gulikers, onderzoeker bij ECS/WUR, in het kader van het project “Kwaliteit van competentiegerichte beoordeling”. 

Hier vindt u een samenvatting van het rapport. Het volledige monitorrapport kunt u opvragen via; info@groenproeven.nl. Op deze website vindt u een presentatie van de resultaten van de monitoring (een uitgebreide versie en een samenvatting). 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW