Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Inschrijving 2e MT bijeenkomst Groen Proeven van start!

Na een succesvolle landelijke startdag op 11 november j.l., nodigen wij u van harte uit voor de 2e Groen Proeven MT bijeenkomst.
Voor het programma hebben wij gezocht naar experts op het gebied van ‘reflectie, competentiebeoordeling,  organisatie en implementatie van competentiegericht leren’. Deze expert hebben wij gevonden in de persoon van:

Dhr. Henk Reijnen, Hoofd P&O Food Retail bij Sligro Food Group en expert in de de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven;
Mw. Susan Potiek, CPS Consultant en expert op het gebied van reflectie;
Mw. Judith Gulikers, Onderzoeker bij Wageningen Universiteit en expert op het gebied van competentiebeoordeling;
Dhr. Cees de Jong, CPS Consultant en expert op het gebied van de organisatie van competentiegericht leren;
Dhr. Remy van Kasteren, Eigenaar/adviseur Diephuis & Van Kasteren onderwijsadviseurs (DVK) en expert op het gebied van implementatie van vernieuwingen.
 
Via de volgende link http://www.aocraad.nl/aanmeldtool/subscribe.php?id=28 kunt u zich inschrijven voor  één van de twee clusters van verdiepingsthema’s:

1. Reflectie & Competentiebeoordeling
2. Organisatie & Implementatie van competentiegericht leren

Hier vindt u een programmaoverzicht en een korte toelichting op de inhoud van de thema’s. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 januari a.s. Wij hebben plaats voor maximaal 60 personen, dus wees er snel bij!

Wij zien uit naar uw komst!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW