Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Inschrijving Groen Proeven leergang 2012-2013

Groen Proeven biedt docenten en hun teamleiders die willen werken aan een structurele invoering van Groen Proeven in 2012-2013 de ‘leergang Groen Proeven’ aan. De leergang richt zich op de versterking van de rol van de docent als professioneel beoordelaar en vergroot de slagkracht van zelfsturende teams in het vmbo groen.
Groen Proeven levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van het schoolexamen binnen het vmbo groen.

De Leergang Groen Proeven is bedoeld voor docenten en teamleiders die binnen hun eigen school bewust kiezen voor de invoering van Groen Proeven. Tijdens vier centrale trainingsdagen werkt u samen met extern deskundigen én met ervaren Groen Proeven experts vanuit de vmbo-groen praktijk. Na het volgen van de leergang is uw team in staat om op de eigen locatie verder aan de slag te gaan met Groen Proeven en de kwaliteit van het schoolexamen voortdurend te borgen. Bovendien krijgt u – op locatie - ondersteuning bij het in de praktijk brengen van het geleerde vanuit het Groen Proeven team (o.b.v. een voucher voor 1,5 dag per locatie). Na afloop van de leergang ontvangt u een bewijs van deelname voor uw professionaliseringsportfolio.
 

Voor meer informatie en inschrijving klikt u hier.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW