Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Inschrijving MT bijeenkomst 11 november van start!

 

MT bijeenkomsten Groen Proeven

 

Met ingang van 1 augustus jl. is de invoering van de nieuwe competentiegerichte  examenprogramma’s LBB en LNO een feit. De invoering van Groen Proeven kan een belangrijke impuls en ondersteuning vormen bij de implementatie van deze programma’s.  Voor een succesvolle invoering is met name de rol van de leidinggevende cruciaal. Op de Groen Proeven MT dagen laten wij u zien, horen en ervaren op welke wijze Groen Proeven ú kan ondersteunen. De startbijeenkomst op 11 november a.s. mag u als teamleider of vestigingsdirecteur niet missen! In het voorjaar (3 februari '11 en 10 maart '11) organiseren wij nog 2 ‘follow up’ bijeenkomsten. Klik hier voor de inschrijving voor de startbijeenkomst op 11 november.
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW