Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Inspirende MT bijeenkomst Groenhorst College Almere

Op 11 oktober j.l. ontmoetten ong. 30 teamleiders vanuit de AOC's en de VBG elkaar op het Groenhorst College Almere om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het team van Almere schetste op welke wijze zij met de invoering van CGO bezig zijn en wat de plek van Groen Proeven daarbinnen is. Maar ook tegen welke dilemma's men nog aanloopt. Deze dilemma's zijn op een interactieve wijze besproken met collega teamleiders. Dit leverde voor het team in Almere - maar ook de collega teamleiders - veel waardevolle tips op om hun verder plannen vorm te geven.

De leerlingen van het vmbo van het Groenhorst College Almere hebben voor de gasten een heerlijke maaltijd bereid. Groen Proeven in de praktijk!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW