Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Leergang Groen Proeven van start!

Dinsdag 2 oktober a.s. gaan ruim 35 locatie en 135 deelnemers van start met de leergang Groen Proeven. Allemaal docenten en teamleiders die al enthousiast zijn over de waarde van Groen Proeven voor hun leerlingen. Het is voor hen niet meer de vraag óf ze met Groen Proeven aan de slag gaan, maar wel hóe je dat structureel gaat doen. Wat is je uiteindelijke doel met Groen Proeven, welke plek krijgt Groen Proeven in het toetsbeleid, hoe zorg je voor een kwalitatief goede beoordeling, hoe organiseer je een goede praktijksituatie en hoe bereid je je leerlingen goed voor op een PvB? Zo maar wat vragen waar deelnemers mee naar de leergang komen. 

Bij het beantwoorden van deze vragen - en daarmee de verdere ontwikkeling, invoering en borging van Groen Proeven binnen de scholen - spelen docenten en teamleiders een cruciale rol. Tijdens de leergang staat er een team van (ervarings)deskundigen klaar om hen hierbij te ondersteunen. Samen gaan we een mooi Groen Proeven jaar tegemoet!
Voor meer informatie over de leergang zie het leergangdeel op onze website.
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW