Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Nieuw Groen Proeven team is klaar voor het nieuwe jaar

 

Op 9 september is de nieuwe ontwikkelgroep Groen Proeven officieel geïnstalleerd. Samen met de projectleiding staan zij dit jaar voor de uitdaging Groen Proeven verder vorm te geven en uit te dragen richting álle AOC’s en de Vereniging Buitengewoon Groen. Voor komend jaar staan er onder meer MT bijeenkomsten op het programma, die u kunnen ondersteunen bij de invoering van de nieuwe competentiegerichte  examenprogramma’s LBB en LNO. Uw school kan zich ook dit jaar weer opgeven als pilotschool. En houd uw postbus in de gaten voor nieuws over dé Groen Proeven film.

Hier vindt u een overzicht van de huidige leden van de ontwikkelgroep Groen Proeven. Voor advies en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@groenproeven.nl

MT bijeenkomsten Groen Proeven
Met ingang van 1 augustus jl. is de invoering van de nieuwe competentiegerichte  examenprogramma’s LBB en LNO een feit. De invoering van Groen Proeven kan een belangrijke impuls en ondersteuning vormen bij de implementatie van deze programma’s.  Voor een succesvolle invoering is met name de rol van de leidinggevende cruciaal. Op de Groen Proeven MT dagen laten wij u zien, horen en ervaren op welke wijze Groen Proeven ú kan ondersteunen. De startbijeenkomst op 11 november a.s. mag u als teamleider of vestigingsdirecteur niet missen! In het voorjaar organiseren wij nog 2 ‘follow up’ bijeenkomsten. Klik hier voor meer informatie.

Pilots Groen Proeven
Ook dit jaar kunt u zich weer aanmelden om mee te draaien als pilotlocatie Groen Proeven. Binnenkort wordt u nader geïnformeerd over de procedure van dit jaar. Noteert u nu alvast de pilotinformatie en – uitwisselbijeenkomst in uw agenda: 14 oktober 2010. Programma en locatie volgen binnenkort.

Groen Proeven film!
Houdt uw brievenbus in de gaten voor de lancering van de Groen Proeven film!

PvB’s op de site
Het Groen Proeven PvB aanbod ontwikkelt zich voortdurend. Neemt u regelmatig een kijkje op deze site voor het actuele aanbod.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW