Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Uitnodiging eregasten Groen Proeven slotbijeenkomst

In het najaar van 2006 besloten 3 AOC's te starten met een gezamenlijk project. Groen Proeven werd geboren! Na een pioniersfase werd Groen Proeven vanaf 2010 een project van álle AOC's en de VBG. Inmiddels is Groen Proeven niet meer weg te denken binnen het vmbo groen. Wij zijn de projectfase voorbij en daar zijn we trots op!

Veel mensen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en het succes van Groen Proeven. Wij willen de feestelijke afsluiting graag samen met onze eregasten vieren op

30 mei a.s. van 15.45 uur - 19.00 uur (incl. diner) op kasteel Groeneveld in Baarn. 

De persoonlijke uitnodigingen zijn hiervoor onderweg. Maar mocht u onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen, beschouw dit bericht dan als een uitnodiging. 

Aanmelden kan via 

http://www.aocraad.nl/aanmeldtool/subscribe.php?id=67

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW