Groenenorn.nl

Nieuwsarchief

Het project Groen Proeven had een looptijd van 2010 - 2013. Hieronder vindt u de nieuwsberichten die in deze periode zijn verschenen.

Artikel delen:

Volop inspiratie op de 2e Groen Proeven MT dag!

Op 3 februari j.l. vond de 2e Groen Proeven MT bijeenkomst plaats. Het motto van de dag was ‘Groen Proeven doe je samen’ en dit hebben wij in de praktijk gezien. Samen met een aantal experts op het gebied van 'reflectie, competentiebeoordeling, implementatie en organisatie van competentiegericht leren' hebben de deelnemers er weer een inspirerende bijeenkomst van gemaakt. Iedereen heeft zijn ‘Groen Proeven gereedschapskist’ kunnen vullen met goede ideeën en praktische tips waarmee men met zijn eigen team verder kan bouwen aan meer competentiegericht vmbo binnen de eigen school.

De op de bijeenkomst verzorgde presentaties vindt u onder 'ter inspiratie' op deze website. 

Op 10 maart 2011 (15.30 - 20.00 uur) organiseren wij de laatste MT bijeenkomst van dit schooljaar.

Wij hebben tot nu toe gewerkt aan het Groen Proeven fundament. Op deze 3e dag bouwen wij samen verder aan een stevig ‘Groen Proeven huis’. En u weet ‘zonder samenwerking geen samenhang!’

Meer informatie over het programma en de locatie volgt.

Via de volgende link  http://www.flickr.com/photos/58925384@N03/?saved=1 vindt u meer foto's van de MT dag.


 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Filmpjes

Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes! Bekijk de Groen Proeven filmpjes!
Groen Proeven
arrangementen
Maak je eigen PvB
Groen Proeven & OGW